Холостячка Ксенія Мішина потрапила в неприємну ситуацію на проекті і її рішення засмутило і ввело в подив багатьох фанатів.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія вирішила залишити на проекті Андрія Рибака, який нахабно її обманював і зізнався їй, що за проектом спілкувався з іншою дівчиною. І навіть дав цій Аліні обіцянку, що не закохається в Ксенію. Однак зізнався їй у коханні. Багато глядачів вирішили, що це маніпуляція і він не заслуговує місця в проекті.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео
Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

"Багато розкритикували мій вчинок в минулому ефірі, але багато мене і підтримали. Єдине, що я хотіла б сказати з приводу всієї ситуації: я-жінка! мені властиво жити почуттями та емоціями і я щаслива, що дозволяю собі це. Я не граю в шахи, прораховуючи, хто ж мені підходить краще, не роблю прогнози і не складаю таблички з плюсами і мінусами. Я живу і насолоджуюся моментом, можу робити помилки, робити необдумані вчинки і не відповідати чиїмось очікуванням, тому-що це моє життя, і я їй насолоджуюся",-написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фанати розділилися на два табори. Одні підтримали рішення Ксенії, а інші вважають фаворита холостячки непорозумінням.

"Мені був незрозумілий ваш вчинок через те, що ви говорили що цей сезон буде особливим тому що будуть підніматися серйозні теми у відносинах, абьюз і тд, і тут після такого негарного вчинку і обману, ви підтримуєте і залишаєте людину на проекті ...", "що б ти не говорила, залишати це недорозуменіе рибалка не можна було ніяк", "Фу яка гидота", "Ксюш, а потім цей же чоловік надійде також з вами, як і з тією жінкою", " ААА яка красива! Серце знає краще, ніж диванні критики", "все одне, буде Еллерт", "вчинила як відчуваєш і це круто 🔥Рибалка", Видно що Андрій закоханий у вас🔥 інакше б він вам правду не розповів", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мішина вже живе з переможцем "Холостячки", в мережі з'явилися докази.

Як повідомляв Знай.иа, фаворит "Холостячки" сховає батьків від Мішиної.

Також Знай.иа писав, що батьки фаворита" Холостячки " принизять Мішину і її сина.