Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує своїх шанувальників різними знімками в мережі, особливо зі спортзалу. Однак цього разу Поліна вирішила зворушливо звернутися до своєї дочки.

Читайте Знай в Google News!

Поліна Логунова розповіла про те, як любить свою дочку

"Коротко про наші стосунки @bogdana_stupka маленька фантастична, волелюбна, супер зірка. Її серце вміє любити так сильно, як це можна уявити. Ніколи не знищувала час в бабських курниках під назвою "форум", не слухала бабусь та інших радників, з 1 дня я робила як вважала правильним і як спрацьовував мій материнський інстинкт", - зізналася Поліна.

Крім того, жінка акцентує увагу, що не читала бібліотеку книг і вважає, що вона не одержима робити "як треба".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Поліна Логунова, фото Instagram
Поліна Логунова, фото Instagram

"Я у неї мама працює на 200 з 100%, вона продовження династії найсильніших і найрозумніших жінок, звідки я особисто родом! Вміють любити і самореалізовуватися як ніхто! Вона вже отримала свою першу ЗП, у віці 3,8, вона вже має приклад як брати від життя все ні секунди не втрачаючи", - говорить вона.

Логунова розповідає, що не виховує свою дочку за правилами і вчить працювати.

"Її ніхто не вчив говорити "мамо, ти така красива", мабуть, вона взяла приклад з мене, коли я говорю постійно"Богдана, ти така красива, ти розумниця". Я приклад великої людини❤️❤️❤️ ох, Малятко моє, ні слави, ні грошей, ні зірок з неба, а щастя, гармонії і любові тобі", - пише Поліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Ступки Логунова відповіла на популярне запитання Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Ступки Логунова показала, як" зліпити " тіло своєї мрії.

Також Знай.uа писав, що чужий чоловік допоміг дружині Ступки Логунової зробити це перед дзеркалом не знімаючи халата.