Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активна користувачка соціальної мережі Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу 54-річна знаменитість похвалилася багатотисячній аудиторії свіжим рецептом оселедця під шубою, яка була зображена в опублікованній Insta Stories. У підписі до фотографії "Роксолана" зазначила, що страва в оригінальній подачі. Додамо, що така закуска однозначно прикрасить будь-який святковий стіл і здивує всіх гостей.

"Оселедець під шубою в оригінальній подачі", - написала Ольга Сумська.

Insta Stories Ольги Сумської, скріншот

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська поділилася рецептом цілющого чаю, який допоможе забути про набряки і проблеми з печінкою. Актриса п'є настій всю зиму і весну та дає його близьким, а також радить людям спробувати.

Ольга Сумська, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Сумська показала, за що її покохав чоловік: "Такі пухкенькі".

Як повідомляв портал Знай.uа, 64-річна Наталія Сумська дала фору знаменитій сестрі з двома міцними хлопцями.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктиторчуком, якого звинуватили в розбещенні неповнолітніх.