Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. Так, в кадрі Полякова постала у своїй гримерці, їй робили макіяж перед зйомкою на телеканалі "Україна". На задньому плані видно чоловіка з рожевим волоссям, який намагається потрапити в кадр.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео артистка розкрила подробиці новорічного концерту, в якому візьмуть участь зірки українського шоу-бізнесу.

"А у нас триває підготовка... Рівніше, рівніше бровку роби... Буде новорічна зйомка зараз. Я взагалі раджу включити канал "Україну" о 10 вечора і не вимикати до третьої ночі, тому що тільки на цьому каналі буде новорічний жирний Новий Рік. Буде суперконцерт, в якому беруть участь всі суперзірки. Спочатку на вулиці ми будемо знімати, а потім буде новорічна музична платформа теж з усіма зірками", - заявила Полякова.

Також співачка показала, з якою зачіскою і макіяжем привітає українців з новим 2021 роком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок шоу на каналі "1+1" "Маскарад".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла себе в найкращі часи, минуло 10 років: "Змінилася?"