Ані Лорак в червоній сукні заворожила російського модного критика Олександра Васильєва.

Читайте Знай в Google News!

Українська співачка Ані Лорак, яка перебралася до Росії заради кар'єри, активно веде сторінку в Instagram, де тішить багатомільйонну армію шанувальників новими постами.

У новому дописі зірка російської естради розмістила кадри з популярної програми "Модний вирок". Лорак стала особливим гостем новорічного випуску проєкту і перед початком програми поспілкувалась з модельєром Олександром Васильєвим.

Для участі в модному шоу співачка вбралася в червону силуетну сукню з блискучої тканини. Глибоке декольте "затушоване" фатином, вдало підкреслило принади Кароліни. Артистка доповнила образ шпильками, а також зробила макіяж в нюдових тонах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ведучий програми модний критик Олександр Васильєвим обдарував Ані Лорак компліментами.

"Ваше плаття зараз в Чебоксарах, національний музей Чувашії на виставці "Звуки моди". Я його завжди вожу, народ аплодує! Воно дуже гарне. Кароліна подарувала мені дуже гарну сукню в іспанському стилі - корсетну, довгу. Я її виставляв в Калінінграді і був шалений успіх. Я її виставляв в ГУМі, я її возив по різних містах Росії, наприклад в Красноярськ. Вас дуже любить публіка. Якщо ще знайдеться, я буду радий! Але не червоне, таке вже було", - розсипався в компліментах модний експерт.

"Знайдемо, обов'язково, без сумніву", - радо пообіцяла співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий друг Ані Лорак розкрив таємне минуле співачки після переїзду в Росію

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською

Також Знай.ua писав, Ані Лорак показала, як насправді співає наживо без фанери