Ще в липні, як виявилося, українська співачка Maruv презентувала власну лінію одягу, яка виконана в дусі сценічного образу співачки.

До колекції увійшли футболки з авторськими принтами, прозорі блузи і топи з рюшами чорного, червоного, нюдового і рожевого кольорів.

Читайте Знай в Google News!

Всі речі знаходяться за межею сексуальності зі шкіри, латексу і капрони. Однак шанувальники і звичайні користувачі Інтернету в коментарях досі задаються питанням про те, куди все ж, крім спальні або тематичних вечірок, покупниці зуміють надіти подібні речі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Telegram-каналі "Тільки нікому" припустили, що існує певний контингент дівчат, чисто теоретично, які знаходяться в активному пошуку, і зуміють займатися в спортзалі в леопардовому боді, а в прозорій блузці ходити в офіс. "Але це не точно. Здається, найбільше костюмчики йдуть самій Марув і її підтанцьовці", - написано в публікації.

"А дами отримавши такий стремний подарунок, виганяють таких чоловіків!!! Просто цікаво, куди в такому дивному прикиді можна піти?", "Можливо Чоловіки для себе купують", "Як сценічний образ, добре, а так одяг тільки для рольових ігор", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Потапа спітніли долоні - Влад Яма в латексі притягнув на сцену Каменських

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва станцювала Гарячий тверк з Maruv, пристрасні рухи закохають будь-кого

Знай.ua писав, "Це дуже складно, повірте": Юрій Ткач стане суперником Maruv в магічному шоу