Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" радувала шанувальників Stories і публікаціями, на яких представала у всіляких нових нарядах до нового шоу.

Читайте Знай в Google News!

А зараз вона виставила в Stories два відео зі своєю молодшою, 9-річною дочкою Алісою. "Подивіться на Алісу з новим макіяжем. Прийшла косметика неймовірна від Верочки Брежнєвої. І ось ця палетка неймовірна з блакитними тінями, сірими... дуже Алиске йде. А я забрала собі руду палетку",-розповіла Ольга Полякова в двох 15-секундних фрагментах.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

При цьому дівчинка завжди відрізняється своїм виразом обличчя і, можливо, небажанням з'являтися на фотографіях або відео. А на футболці у дівчинки можна помітити одного з головних персонажів манги і аніме-серіалу "Наруто" — Саске Утіха.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, Полякова одягла халатик на голе тіло і змусила людей дивитися. Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу "Маска".