Старша дочка актриси "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія частенько радує шанувальників різними фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 17-річна знаменитість експериментувала із зовнішністю, вперше змінивши колір волосся і перетворившись з шатенки в розкішну брюнетку з каре. Так, красуня показувала, як проводить перші зимові дні, які видалися досить холодними і туманними.

Читайте Знай в Google News!

А зараз вона з'явилася на фотографіях і відео однієї зі своїх подруг Іри Подолюк в Instagram, в компанії з двома хлопцями. Молоді люди відпочивають в ці зимові дні на ковзанах, швидше за все, на одному з київських ковзанок. А на відео дівчина намагалася закарбувати їх усіх чотирьох в дзеркалі, Марія постала в червоній куртці, капюшоні і з сумкою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Куди поїхав? Слава Україні. Героям слава", - кажуть молоді люди у відеозаписі, в момент коли кравець відривається і танцює. "Діти на ковзанах!", "Я діти і маша Діти", "Маша патріотка", — написали користувачі в підписі і в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна дочка Кравець з "Квартал 95" влаштувала спекотні танці посеред Києва, навіть холод не завадив.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Олени Кравець знайшла спосіб захиститися від вірусу і зігрітися - два в одному

Знай.ua писав, дочка Кравець з "Квартал 95" виросла на очах: "Близнючка мами?"