Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик обожнює свою акторську професію і часто ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram моментами зі свого творчого та особистого життя.

Зараз жінка вирішила привітати свого чоловіка, відомого хореографа Андрія Дикого, душевним відеозаписом, який підготувало фан-клуб Ребрик.
Читайте Знай в Google News!

"Дикі - звичайна сім'я. З великою пристрастю до танцю. Все почалося з "танців з зірками", де народилася сім'я, в якій панує суперсила танцю і любові... Діана-старша Татова радість; Поліна - молодша Татова любов. Тато-найкращий чоловік у світі. Мама-жінка навігатор. Дике сімейство", - йдеться протягом усього підготовленого відеоролика, зі вставками кадрів сімейства з Instagram або ефірів"Танців з зірками".

Лілія Ребрик, фото з Instagram
Лілія Ребрик, фото з Instagram

У коментарях прихильники вирішили відразу почати відзначатися:

"Кльові", "Ви для всіх приклад, так тримати", "Яка у вас тепла і весела родина", "Нехай Господь береже Вашу чудову сім'ю", "Дика сімейка - це крута сімейка", "А Діксі де?", " Вітаємо "...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую @fan.lilia.rebrik_official за таке душевне привітання. З Днем народження @andrii_dykyi #дикасімейка #happybirthday",- написала сама Лілія Ребрик у підписі до фото. Користувачі ж в коментарях виявляли своє захоплення зоряним сімейством і також приєдналися до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чернівчанка Лілія Ребрик показала чарівного малюка на руках у дочки: "Зворушливий момент"

Як повідомляв "Знай.ua", чернівчанка Лілія Ребрик вдихнула в українців новорічне диво: "Діліться миттєвостями"

Знай.ua писав, ошатна Лілія Ребрик заразила українців новорічним настроєм: "2020 йди"