Київський міський голова Віталій Кличко взявся за головну проблему очолюваного ним міста останніх днів: ожеледицю на дорогах та тротуарах. Мер особисто перевірив стан прибирання і залишився незадоволеним тим, що він побачив.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці Кличка у соціальній мережі "Фейсбук". Також у публікації було розміщено фрагмент відео зустрічі мера з головами столичних районів і керівниками комунальних служб.

"Зранку я проїхався містом, перевірив, як прибирають місто. Півтори доби вже триває негода, сильна ожеледиця. Комунальні служби звітують, що працюють. Але ситуація в районах міста, з того, що я побачив, не покращилася. Тротуари, площі, чимало переходів – суцільна ковзанка.

Більше тисячі звернень киян до травмпунктів за останню добу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

<...>

Люди ходять по дорогах, бо тротуарами пройти неможливо. «Київавтодор» вчасно вивів техніку і дороги в Києві почищені. Доручив керівництву «Київавтодору» допомогти районам із прибиранням місць найбільшого скупчення людей – зупинок громадського транспорту, площ біля установ, торгових центрів.

Главам районів наголосив, що незадоволений їх роботою. Доручив підняти всі служби і в чіткій координації ефективно прибрати території районів. Сіль і пісок скрізь є. Тому місто має бути прибране! Інакше будемо робити висновки щодо відповідності посадам керівників відповідних служб", — йде мова у дописі.

"Ключове завдання всіх служб – терміново навести лад у місті. Тим більш, що найближчими днями, за прогнозом синоптиків, погода не зміниться – триватимуть дощ і ожеледиця. Тому всі служби повинні злагоджено і ефективно працювати. Цілодобово!" — так сформулював цілі столичний очільник.

Однак не всі кияни були у захваті від рішучості мера — багато хто закидає Кличку те, що він занадто пізно зреагував на критичну ситуацію.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Тобто наш мер прокинувся тільки на третю добу? Ви звичайно мене вибачте, а ви не знали що взимку може бути ожеледиця? Тобто люди стільки часу ноги руки собі ламали, а наш мер тільки прокинувся, з добрим ранком вас, шановний Віталію Володимировичу", — йде мова у одному з типових коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віталій Кличко оголосив канікули у всіх школах Києва

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик попрощається з братами Кличками сенсаційним боєм: "Ми домовилися..."

Знай.ua писав, метро в Києві під час локдауну: чи працюватиме підземка на початку січня.