Анастасія Заворотнюк продовжує боротися зі страшним захворюванням. У актриси діагностовано рак. Вже більше 2 років Заворотнюк не з'являється в кадрах телеекранів, і про стан її здоров'я практично нічого невідомо. Лікування дуже важко позначається і на стані рідних відомої актриси.

Особливо важко доводиться чоловікові Заворотнюк-Петру Чернишову.
Відома фігуристка Тетяна Навка опублікувала в своєму Instagram відео за участю Петра Чернишова.

Шанувальники зіркової сім'ї жахнулися, побачивши, як зараз виглядає чоловік Анастасії Заворотнюк. Користувачі звернули увагу, що Петро сильно схуд і змурився. На ролику Петро з костюмером обговорювали, на скільки потрібно вшити його костюм.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Навка добре знайома з Петром Чернишовим, він є учасником її проекту"Спляча красуня". Вона, разом з родиною Заворотнюк, робить все можливе для того щоб Анастасія впоралася із захворюванням. Однак стан Чернишова сильно налякав шанувальників зоряної пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анастасія Заворотнюк прикрасила ялинку з коханим чоловіком

Як повідомляв портал Знай.иа, подружжя Зеленських гостювало в онкохворій Заворотнюк

Також Знай.иа писав, дочка Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова.