Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Читайте Знай в Google News!

Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованій на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото та відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Буквально недавно Покрищук поділилася на своїй сторінці в соцмережі новою публікацією, в якій відповіла на таке питання підписниці: "Колишній з'являється на горизонті, не лізе, але і відносин не хоче"

Блогерка сидячи у своїй машині пояснила, що в цій історії не так.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ну звичайно, не лізе... Він просто поп*здіти до тебе прийшов, розумієш? До тієї, яку вже їб*в, бл*ть. Такі ви дурні! Повелася, це у нього тактика така, розумієш. Він типу до тебе не лізе, а потім ти сама йому дала по доброті душевній. І все. Сама ж дала!" - заявила Покрищук.

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук розповіла, як завойовує чоловіків: "Можу биканути".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найбільш перероблена з Пацанок передала привіт колишнім: "П*дораси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук зізналася, що зробила операцію зі збільшення грудей за 3300 євро і встановила імпланти Mentor 425cc.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Анастасія Покрищук показала себе до пластики: знайдіть 10 відмінностей.