Батько Жанни Фріске вважає, що Анастасія Заворотнюк переймає невдалий досвід покійної співачки. Незвичайні методи лікування онкології приведуть зірку "Моя прекрасна няня" в могилу, вважає Володимир Борисович.

Читайте Знай в Google News!

Батько знаменитості звернувся до Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією, яка убила Фріске. Чоловік закликав акторку не зв'язуватися з екстрасенсами-шахраями, інакше вона відправився в могилу слідом за його донькою.

Нещодавно співачка і акторка Анна Калашнікова повідомила, що знайшла для Анастасії Заворотнюк унікального фахівця, який допоможе артистці вилікуватися. За її словами, ця людина працює з енергетичним полем людей за допомогою психологічних технік.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Батько Фріске розкритикував таке лікування, вважаючи, що це черговий лохотрон.

"Я через все це пройшов, коли хворіла Жанна", – зізнався чоловік.

Він додав, що величезна кількість цілителів, чаклунів та психологів, які пропонували йому врятувати доньку, виявилися шахраями.

Володимир Борисович впевнений, що людей з надприродними здібностями не буває, а ті, хто пропонує свої специфічні послуги, – звичайні шарлатани.

Жанна Фріске, фото: кадр з відео
Жанна Фріске, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка 90-х Аліса Мон "оживила" Фріске: батько Жанни плакав.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Фріске Шепелєв показав, як розважається з новою сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Семенович вставила п'ять копійок у відносини Шепелєва з сім'єю Фріске.