Батько Жанни Фріске вважає, що Анастасія Заворотнюк переймає невдалий досвід покійної співачки. Незвичайні методи лікування онкології приведуть зірку "Моя прекрасна няня" в могилу, вважає Володимир Борисович.

Читайте Знай в Google News!

Батько знаменитості звернувся до Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією, яка убила Фріске. Чоловік закликав акторку не зв'язуватися з екстрасенсами-шахраями, інакше вона відправився в могилу слідом за його донькою.

Нещодавно співачка і акторка Анна Калашнікова повідомила, що знайшла для Анастасії Заворотнюк унікального фахівця, який допоможе артистці вилікуватися. За її словами, ця людина працює з енергетичним полем людей за допомогою психологічних технік.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Батько Фріске розкритикував таке лікування, вважаючи, що це черговий лохотрон.

"Я через все це пройшов, коли хворіла Жанна", – зізнався чоловік.

Він додав, що величезна кількість цілителів, чаклунів та психологів, які пропонували йому врятувати доньку, виявилися шахраями.

Володимир Борисович впевнений, що людей з надприродними здібностями не буває, а ті, хто пропонує свої специфічні послуги, – звичайні шарлатани.

Жанна Фріске, фото: кадр з відео
Жанна Фріске, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка 90-х Аліса Мон "оживила" Фріске: батько Жанни плакав.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Фріске Шепелєв показав, як розважається з новою сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Семенович вставила п'ять копійок у відносини Шепелєва з сім'єю Фріске.