12 грудня, в суботу, пішов з життя заслужений діяч мистецтв України, композитор, співак і актор Олександр Жилінський.
Чоловік зумів відсвяткувати свій день народження 1 грудня. Йому виповнилося 65 років.
Читайте Знай в Google News!
Зазначається, що Жилінський писав музику до кінофільмів, театральних вистав, телепостановок і камерну, симфонічну музику. Його творча діяльність почалася ще в 1972 року в якості композитора. Він також створив понад 200 пісень на вірші відомих поетів. Серед них можна виділити "Екіпаж", "Пісня джури", "Донечка", "Мій Київ" та інші. Його твори можна почути у виконанні Павла Зіброва, Таїсії Повалій, Лідії Михайленко та багатьох інших артистів.
У 1995 році, указом Президента України, йому присвоїли почесне звання Заслуженого діяча мистецтв — "За особистий внесок у збагачення Національного художнього насления і високий професіоналізм". Пропонуємо вам ознайомитися з фрагментом вистави "Жінки Моцарта" за п'єсою Фелікса Міттерера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер Валентин Гафт. Про це повідомила його дружина. "Так, його не стало. Це сьогодні сталося", - сказала вона.

Як повідомляв "Знай.ua", зірку "5 елемента" знайшли мертвим, за справу взялася поліція.

Знай.ua писав, у 14 познайомилася з Ван Гогом, а в 114 знялася в кіно: історія веселої бабусі, яка на всю прожила свої 122.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще