Лідерка ансамблю "Лісапетний батальйон" Наталя Фаліон розповіла, що вже закінчено роботу над новим альбомом музичного колективу.

Читайте Знай в Google News!

Про це йде мова у відео, розміщеному на її каналі на стрімінговому сервісі "Ютуб".

"Сьогодні ми разом з Михайлом, моїм головним аранжувальником, мали велику гарну співпрацю. Ми 4 пісні якраз записали, їх не вистачало для нового альбому", — каже Фаліон на записі.

"Ну, як завжди, Мішо, ти на висоті. Пісні — головне, щоб нам подобалися. А наші глядачі на нас схожі, їм буде подобатися також", — заявила керівниця "Батальйону".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Схоже, Наталія й справді розраховує на народну любов:

"Новий альбом вже завершив свою роботу в записі, залишилося його тільки випустити, а вам залишилося просто його полюбити".

Цікаво, що аранжувальник музичного гурту є старим товаришем співачки.

"Мішаня, дай п'ять", — каже Фаліон своєму напарнику Михайлу, і вирішує розповісти більше про їхні стосунки: "Нас з ним поєднують роки дружби. Багато років ми працюємо разом у цій маленькій, гарній, затишній студії, де тебе завжди чекають, люблять, де все виходить отак (показує жест схвалення з піднятим угору великим пальцем - ред.)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" повідала про боротьбу з онкологією: "Немає ніякої надії"

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"