У Москві після виступу співака Макса Барських можуть закрити популярний бар Dine&Bar.

Про це повідомив ряд російських ЗМІ, посилаючись на заяву головного інспектора Об'єднання адміністративно-технічних інспекцій російської столиці Дмитра Комарова. Причина-адміністрація бару проігнорувала заходи профілактики covid-19 під час концерту виконавця.

Дмитро Комаров заявив, що гості концерту не дотримувалися соціальної дистанції і були без масок. Крім того, заклад Dine&Bar продовжував роботу після півночі.

"Закладу загрожує великий штраф, не виключена також призупинення діяльності", — уточнили в прес-службі глави ОАТІ.

Сам Макс Барських ситуацію поки не прокоментував.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Макс Барських присвятив коханій людині ніжну пісню

Як повідомляв портал Знай.uа, Макс Барських зловив " кризу середнього віку"

Нагадаємо, раніше ми писали, що Макс Барських заліз в трусики до популярної діджейки-їх спільну роботу двічі блокували на відеохостингу YouTube.

На фото Барських у вбранні зі штучних квітів стоїть позаду Олімпії. На діджейку одні тільки трусики з кишенькою, в яку Барських без сорому запустив руку. Бюст діджейки прикритий обіймами співака.