42-річна українська співачка Ані Лорак, яка втікла до Росії і тепер проживає там на постійній основі, поділилася новим образом у блискучій сукні. Однак на фото можна помітити животик, який натякає на ймовірну вагітність.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у розділі сторіз на сторінці Ані Лорак у соціальній мережі "Інстаграм".

У кадрі Лорак, скоріш за все, позує у одному зі сценічних костюмів. На чорно-білій світлині не розгледіти колір вбрання, але можна припустити, що воно сріблястого кольору. На ногах зірки можна помітити колготи у сіточку. На жінці відповідний сцені й трохи надмірний макіяж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Але головне, чого не очікуєш від співачки ненайнижчого естрадного ешелону — це помітний животик. Авжеж, не можна виключати, що Ані Лорак просто набрала кілька зайвих кіло — тим більше, що як зазначала героїня Марії де Медейруш у "Кримінальному чтиві", животик у жінки може бути сексуальним. Однак може бути, що співачка чекає на другу дитину (хоча й не зовсім зрозуміло, хто міг стати батьком — невже Сергій Лазарєв, з яким їй давно приписують роман?).

Нагадаємо, у 2011 Ані Лорак народила доньку Софію у шлюбі з Муратом Налчаджиоглу. Однак подружня пара нині вже розійшлася, причиною чого стали зради чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак показала вузеньку талію: "Не віриться чомусь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак продемонструвала, як насправді співає наживо без фанери.