У понеділок, 14 грудня, відбудеться останнє у 2020 році сонячне затемнення. Воно стане п'ятим цьогоріч.

Читайте Знай в Google News!

Проте, поспостерігати за явищем в більшості геолокацій не вийде, адже його буде видно тільки в південній півкулі. Як зазначили астрологи, 14 грудня стане останнім днем, коли можна переграти ту чи іншу ситуацію без негативних наслідків. Про це пише "Мій Формат".

Кільцеподібне сонячне затемнення, фото з відкритих джерел
Кільцеподібне сонячне затемнення, фото з відкритих джерел

Така ж подія вже відбувалася 4 грудня 2002 року. Фахівці нагадують, що тоді сталися теракт в Чечні, невдалий державний переворот в Туркменії, коливання в Кенії політичного характеру. Водночас зараз ситуація у світі більш напружена, тому і наслідки можуть бути значно гіршими.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Саме тому астрологи закликають не пускати справи на самоплив. Зокрема, не планувати важливих зустрічей і заходів. Не варто сподіватися на когось - краще все робити своїми силами, адже навіть від чогось одного можуть залежати подальші події.

Крім того, необхідно підвищити рівень відповідальності, а також терпимості. Далеко не все буде виходити, тому це слід прийняти і змиритися. Деякі складнощі вирішаться з часом самі собою - Всесвіт сам розпорядиться належним чином.

Сонячне затемнення 2020: коли та де дивитися в Україні, pexels.com
Сонячне затемнення 2020: коли та де дивитися в Україні, pexels.com

Щобільше 14 грудня православна церква вшановує пам'ять святого пророка Наума. Згідно з народним повір'ям, у цей день є низка заборон. Зокрема, не бажано виходити з дому після заходу сонця, адже вважається, що в цей час по вулицях гуляє нечисть.

Також під час читання заборонялося приймати їжу. Наші предки вірили, що так можна заїсти знання. Крім того, не можна було залишати книгу відкритою після читання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, власне житло для українців стане ще більш недоступним: з 2021 року подорожчає нерухомість. В Україні подорожчає житло та вартість будівельних матеріалів

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу