Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина показала, як гаряче підготувалася до зимових свят, позуючи в своїх білосніжних апартаментах. Так, красуня з'явилася перед своєю 12,5-мільйонною публікою абсолютно оголеною, начепивши на інтимні місця лише різнокольорові гірлянди. Ана вимкнула світло і почала танцювати гарячий тверк, поки вогники підсвічували її пишні форми, особливо масивні сідниці, якими так пишається Чері. При цьому зірка порадила своїм прихильницям бути "поганими" і неслухняними, щоб отримувати від життя більше.

"Nice girls get presents...

But Naughty girls get everything 😈🎄✨

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

(Хороші дівчата отримують подарунки...

А неслухняні дівчата отримують все 😈 🎄 ✨ )"

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.