Гуморист і учасник " Кварталу 95" Євген Кошовий знявся в новому гумористичному епізоді. На офіційній сторінці студії " Квартал 95 "в Instagram опублікований ролик з сатиричної передачі"Рот народу".

Кошовий в образі героя - "пацанчика з району" в характерній кепочці і спортивній куртці міркував, чи потрібна країні так звана Велика будівництво. Персонаж Кошового протестував проти будівництва нових доріг, оспівуючи ями на наявних дорогах.

Він також поставив киянам питання-навіщо потрібно будувати мости? Невже набридло стояти в заторах, милуючись Дніпром, ви хіба не романтики? Ще однією безглуздою витівкою гуморист назвав будівництво нових лікарень-мовляв, старі," вбиті " Корпуси тільки роблять нас сильнішими і витривалішими.

" Навіщо будувати, якщо все одно зламають? Рот Народу про Велике будівництво #ротнароду #чистоnews #квартал95 #kvartal95 " - підписано відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

Шанувальники в коментарях веселилися від душі, відзначивши акторський талант і рівень сарказму у Кошового. Втім, деякі з них справедливо відзначили, що роль "бидла", що повторює через слово зв'язку-паразит "Вася", Кошовому не йде.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий опублікував кумедне фото своєї дружини Ксенії, на якому її можна побачити в компанії милого песика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Євген Кошовий показав свою "дієту на пельменях" і видав секрет легендарної лисини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач відростив шевелюру на заздрість Євгену Кошовому:"образився".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий з кварталу " роздувся "на карантині, нагадує Ткача:"політ нормальний".