Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

30-річна жінка популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. У мережі Покрищук відома під ніком Just Queen, а на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ділиться фото, відео і відповідає на питання шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Покрищук відповіла на запитання фаната, яке стосується жлобства людини: "Жлоб це довічно, або можна ще це виправити???". Анастасія відповіла у своїй матері, з безліччю матюків.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я вважаю, що це вже бракований ген, знаєш. А так, щоб це виправляти, бл*ть, так це треба своє життя покласти. А воно тобі треба, бл*ть? "Я ж закохалася", в кого, в жлоба, с*ка? Дивіться, куди ви бл*ть нах*й", - відповіла блогерка.

"Не дарма Настя психолог - у неї це краще виходить, ніж у інших психологів", "Як можна в жлоба закохатися???себе не поважати", "Самій психолог необхідний", "Неможливо. Жлоба крутити треба поки воно закоханий.Як тільки любов пройшла всі подарунки пригадає", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Всьому швидко настає п*зда": сама перероблена "пацанка" Покрищук зважилася на одкровення

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена "пацанка" Покрищук розповіла про колишнього: "Сама дала"

Знай.ua писав, перероблена "пацанка" Покрищук розповіла, що робити з чоловіком-тираном: "В ж*пу поцілувати"