Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем і коміком Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в гурті "Время и Стекло", часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 30-річна виконавиця поділилася свіжими фотографіями, на яких позує сидячи на тренерському кріслі "Голос країни 11". Співачка повідомила, що вже в наступному сезоні складе компанію Монатіку, Тіні Кароль і Олегу Виннику.

"Перезавантаження – слово мого року. Він змінив моє життя і зарядив мене неймовірною енергією, якою я ділюся зі своїми слухачами і глядачами, а тепер буду рада поділитися з командою Dorofeeva в 11 сезоні "Голос країни" 💥 Голоси сучасності, трендові, digital-персонажі і талановиті артисти, мої люди, я чекаю на вас в одному з червоних крісел! Щаслива розділити місію пошуку нових суперзірок з крутими наставниками – Монатік, Тіна Кароль, Олег Винник. До зустрічі в ефірі", - написала Надя.

Нагадавши, Потап нарешті зізнався, чому Надя Дорофєєва пішла з гурту: "У неї дивовижна здатність".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "самоспалення" Дорофєєвої заради лайків побачила вся Україна.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Надя Дорофєєва зізналася в проблемах психіки: "З нальотами панічних атак".