Новий рік 2021 вперше за довгі роки пройде без пишних урочистостей, так як пандемія коронавируса все ще загрожує мільйонам українців.

Але важкі часи не означають, що українці відмовляться від проведення корпоративів, дружніх вечірок і тим більше, - відмовляться від святкування Нового року.

На свята всі завжди турбуються про трі основні проблеми: що приготувати, що подарувати і що вдягнути.

Останнє питання особливо турбує повних жінок, яким набагато важче підібрати гарне, ефектне, модне і недороге плаття.

У цій статті ми розповімо секрети швидкого, ефективного та простого підбору кращого способу на свято, яке точно зробить вас зіркою будь-якої вечірки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Секрети вибору приголомшливого образу для повної жінки

Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube
Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube

Повнота - не вирок. Сьогодні в магазинах можна знайти безліч прекрасних суконь, які підкреслять природну красу жінки і дозволять їй найбільш виграшно подати власну індивідуальність. Для того, щоб точно не помилитися з сукнею на Новий рік слід дотримуватися таких порад:

  • Вибирайте річ собі за розміром: плаття не повинно щільно облягати фігуру або висіти мішком;
  • Довжина сукні для повної жінки повинна досягати середини коліна або доходити до підлоги;
  • Вибирайте вироби, створені з стрімкого матеріалу; уникайте важких або облягаючих матеріалів;
  • Силует вашого плаття обов'язково повинен бути вертикальним: вас слід уникати бічних вставок, вертикально розташованих принтів;
  • Щоб приховати проблемні зони важливо підбирати такі фасони, як ампір, футляр, асиметрія, кажан, балон і А-силует.

Якщо ви не знаєте, який варіант вибрати, то ви завжди можете знайти фото в мережі, де завжди можна знайти ошатні образи і коктейльні сукні великих розмірів для дівчат і жінок.

Футболка також можна зробити своїми руками. Одягнути в святкову ніч плаття і чи власноруч пошитий брючний костюм - відмінний початок року. Великі розміри підвладні для початківців-кравчинь, які можуть почати вчитися новій справі на курсах по типу Шиємо разом.

Найефектніші моделі плаття для повних жінок: святкові луки на всі часи

Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube
Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube

Сьогодні в будь-якому магазині можна знайти десятки фасонів суконь для повних жінок. Однак на думку дизайнерів, стилістів і звичайних жінок, є кілька варіантів фасонів, які точно приховають недоліки і підкреслити достоїнства:

Плаття-футляр: вибирайте червоне, золоте або чорне плаття

Наймодніше плаття для повних в будь-який сезон. Вічно актуальний тренд, який дозволяє приховати пишні стегна і зробити корекцію фігури.

Вечірня сукня з А-силуетом: кращі варіанти для Нового року

Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube
Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube

Даний варіант підходить для жінок, чия фігура схожа з грушею. Подібне плаття допоможе приховати боки і підкреслити пишні груди.

Сукня з запахом: те, в чому варто зустрічати Новий рік

Вічно актуальний варіант, який підійде як і для роботи в офісі, так і на урочистому заході. Вибравши подібне плаття, ви з легкістю можете скорегувати фігуру і підкреслити свою талію.

Сукня-рубашка: наряди на всі випадки життя

Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube
Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube

Модний варіант, який дозволити приховати недоліки фігури, подовжити силует і підкреслити природну жіночність.

Фасон-шифт: плаття і викрійки повним дівчатам і жінкам

Плаття даного фасону підходять для дам з фігурою типу яблуко. Якщо у вас є животик, але при цьому стрункі ноги, то плаття прямого крою допоможе приховати недоліки і підкреслити яскраві принади.

Асиметрична сукня: красивий і простий варіант для всіх

Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube
Сукні для повних на Новий рік: джерело: YouTube

Кращий фасон для тих, хто хоче зустріти Новий рік в особливо урочистій обстановці. Сьогодні можна знайти сотні гідних варіантів несиметричних суконь на урочистий момент, які дозволять підкреслити сексуальні ніжки і приховати пухке тіло.

Плаття-балон: кращий варіант для корпоративу

Ідеальний варіант для жінки з грушоподібною фігурою. Приховає ваші великі стегна і підкреслить тонку талію. Крім того, сукні даного фасону є уточненими і аристократичними, а ті, хто їх вибирають часто стають головними зірками вечора.

До свого плаття обов'язково варто підібрати стильні прикраси, ідеї для яких, ви також можете знайти на нашому сайті. Ви можете вибрати золоту прикрасу, жовті аксесуари, які завжди підходять для дорослих і підлітків і звичайно ж, стане ідеальним варіантом для дівчини, яка хоче блищати не тільки в літніх нарядах, а й в зимових луках.