Модель Альона Омович, відома також як "Українська Кардашьян" сьогодні один з найпопулярніших блогерів серед російськомовного сегмента в Instagram. Не нехтуючи можливостями сучасної пластичної хірургії, Омович довела свою зовнішність до того, що в нашому суспільстві прийнято вважати досконалістю.

Величезні груди, осина талія, бездоганне личко і пухкі "другі дев'яносто" — все це принесло Олені 1,3 мільйона передплатників і чималі гроші на рекламі в її соцмережах. Олена регулярно ділиться яскравим контентом, весь час придумуючи нові ідеї для фотографій.

Так, 14 грудня Омович поділилася з передплатниками новим фото, де позує з кальяном, як зазвичай оголивши свій ідеальний прес. На ній тільки топ з довгими рукавами і білі трусики, так що фанати без праці змогли розгледіти досконалу фігуру, яку Олена і так демонструє у всіх ракурсах. Аудиторія Української Кардашьян виявилася в захваті. Правда, знайшлися і ті, хто критикував Олену.

"Такі дівчата, виставляючи себе напоказ, починають швидкоплинно дешевшати, надуті булочки", - написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Олену, втім, критика не бентежить. Вона прекрасно знає, що робити зі своїм тілом і як піднести себе в найвигіднішому ракурсі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Олена Омович показала відверте фото в соцмережі

Також Знай.uа писав, Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.