Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 38-річна знаменитість поділилася в соцмережі свіжою фотографією, на якій вона зображена в компанії молодих дівчат. Цей кадр зроблений для нового кліпу на нову пісню Лободи під назвою "Молоко". Відомо, що режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв. Прем'єра відбудеться зовсім скоро – 18-го грудня.

"MoLOko ❤️ 18 грудня 🕊 Ви чекаєте???" - підписала фото Лобода.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вже немає сил чекати, так хочеться почути новий трек і побачити новий кліп", "Почути б ще маленький уривок майбутньої прем'єри. Чекаємо з нетерпінням!", "Дні рахуємо..." - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше