Популярний український співак, який останні кілька місяців радує своїх прихильниць гарячими знімками оголеного торсу з шикарних курортів, Віталій Козловський, звернув увагу на кумедне відео своєї шанувальниці, яка зробила коротку пародію на пісню виконавця "Шекспір".
Читайте Знай в Google News!
Про це стало відомо завдяки коротенькій Stories Віталія Козловського і публікації користувача мережі Instagram "iamfedorovich".

Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Історія Віталія Козловського, скріншот: Instagram

"Стіл замовлень ФМ Федорович - Козловський Шекспір", - підписали відео.

На свіжому відео можна помітити, як дівчина в образі військового співає пісню Віталія Козловського "Шекспір". Блогерка одягнена у військову форму і офіцерський кашкет, на її обличчі видно маску, зроблену додатком.
Картинка вийшла на стільки цікавою, що Віталій Козловський особисто опублікував це відео в своїх stories в мережі Instagram.
Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Віталій Козловський поділився невеликим фрагментом із закулісся шоу "Маска", в якому він взяв участь.
Козловський знову в Stories опублікував коротеньке чорно-біле відео, зняте на iPhone в дзеркалі. На ньому Віталій постав у брюках-кльош, детально показуючи їх. На співаку також можна помітити піджак і футболку з принтом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще