Починаючи з понеділка, 14 грудня, в більшості областей України йшов мокрий сніг і дощ, на дорогах через невеликі морози утворилася ожеледиця.

Читайте Знай в Google News!

У деяких містах водії автобусів і маршруток відмовилися виїжджати на свої рейси, аргументуючи своє рішення тим, що небезпека на дорогах досягла критичного рівня.

Однак українці знайшли вихід зі складної ситуації, громадяни стали на ковзани і добиралися до потрібного місця своїми силами. Про це пише Telegram-канал "Украина в шоке".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, в місті Кролевець, той, що в Сумській області, чоловік вирішив не чекати моменту, поки комунальники розчистять дороги, встав на свої ковзани і поїхав так сказати у справах. Цю картину вдалося навіть зняти на камеру.

"У місті Кролевець (Сумська області) завдяки злагодженій роботі комунальників (немає) стало набагато легше добиратися до роботи.", - підписали нову публікацію в Telegram-каналі "Украина в шоке".

Також варто нагадати нашим читачам, що Харків накрила ожеледиця, яка принесла не мало лиха: травми отримали майже 300 осіб. За минулу добу, понеділок, 14 грудня, по медичну допомогу звернулися 289 жителів міста. Також 245 осіб довелося госпіталізувати.

Зазначають, що в основному пацієнти через негоду отримали удари, розтягнення зв'язок, переломи. В цілому ожеледиця атакува практично весь Харків: там замерзли дороги, лід намерз на проводах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, коли закінчиться ожеледиця в Україні: синоптики здивували прогнозом.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові авто примерзло на мокрій "ганьбі" комунальників Кернеса: "Тече пару тижнів".

Знай.uа писав, двірничка-героїня захопила українців, з лопатою кинулася всіх рятувати: "Невдячна праця".