Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зовсім недавно виконавиця ділилася відео в Stories про чергові зйомки з її участю, як зараз постала в одному лише халатику і заговорила про красу.

Читайте Знай в Google News!

"Дивимося впевнено! Дівчатка, фарбуємо вії і даруємо світу Красу!", - написала Ані Лорак у підписі до знімка. Жінка дивиться прямо в камеру і зачаровує своїм поглядом. Крім халатика на співачці можна помітити прикраса на руці і шикарне кольє на шиї.

"Хто-небудь зателефонуйте пожежникам, тому що цей пост Агонь))", "Я за природну красу", "У тебе то наклеєні вії", "Малятко", "Красуня", "@anilorak Ти незвичайна красива", "Я заново закохалася в ці прекрасні риси обличчя, в ці чарівні зелені очі, моя неймовірна.. не уявляєте наскільки сильно сумувала за вашими селфі", - написали користувачі в коментарях під знімком.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак зібралася на "Танці з зірками"? Колишня Мурата запалила на камеру. Співачка показала нескінченний виріз в обтягуючій сукні.

Знай.ua писав, Лорак в обіймах Барських зраділа російській "деградації": "З клоунами". Вона постала разом з іншим українським артистом Максом Барських і Niletto.