Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

У соціальній мережі Instagram, на офіційній сторінці "Холостячки" з'явився відео-фрагмент з минулого випуску, де Фіналіст Олександр Еллерт разом з Ксенією Мішиною готували цукерки і між справою розмовляли, і жартували. Комік перед тим, як залити шоколад у форму, сказав "холостячці": "Дозвольте заповнити ваше сердечко...". Тоді як жінка відразу ж відповіла ствердно, а у Еллерт виникло ще одне питання: "З гіркою?".

Мішина паралельно поставила питання про те, як йому хочеться заповнити її "сердечко" — повністю або частково. "Повністю, на всі чотири...", — додав Олександр і не міг придумати завершального слова, тоді як Ксенія зі сміхом додала — сторони. Вже в студії чоловік зізнався, що йому хочеться обніматися і цілуватися "по мільйону, а то й два мільйони разів".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Дуже красива і романтична пара. Я думаю Ксюша вже знайшла свою любов. Це харизматичний Олександр", "Ти гідна кращого", "Не дай бог він виграє", "І ще 5 секунд б додати до цього відосіку, Рибак це дивиться і плаче від щастя))) ", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фаворит Холостячки зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу: "Якщо я вибираю іншого, то що?"

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилося ексклюзивне відео, як "холостячка" Мішина обговорює фіналіста за спиною

Знай.ua писав, ніжна і пристрасна Холостячка Мішина підкорює чоловічі серця: найцікавіші образи актриси