Модель Олена Омович, яку називають Українською Кардашьян, епатажувала публіку у Львові.

Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила декілька пластичних операцій, збільшивши груди та сідниці. На своїй сторінці в Instagram модель часто публікує відверті фото.

Цього разу Олена Омович роздяглася у Львові. Модель вийшла у чому мати породила на балкон готелю, загорнувшись у біле простирадло саме так, щоб було добре видно оголені груди, спину і сідниці.

Відповідний кадр українська Кардашьян оприлюднила у вівторок, 15 грудня в Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Morning Vibes (ранкові флюїди). Порадьте ваші улюблені ресторани у Львові. Де смачно можна поїсти", - прокоментувала фото Омович.

Фоловери неоднозначно відреагували на таку світлину. Попри те, що частина її шанувальників звикло були компліментарними, багато підписників розкритикувало Омович.

"Тампона не вистачає";
"Нещодавно писала що застудилася тепер знову з голою с**кою на вулиці";
"Які великі птахи)"
"Ти ж говорила не буде роздягнених фоток цієї зими";
"А ти їси?";
"Что бы во Львове перекусить? - Перекуси коню яйця", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Як повідомляв портал Знай.ua, модель Альона Омович показала чергове відверте фото в соцмережі

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.