Українська співачка Наталія Могилевська вже давно не підліток, але все так само закохана в соцмережі. Зі зростанням популярності Instagram і TikTok артистка не залишилася осторонь.

Так, на сторінці Могилевської з'явилося відео в Instagram, де на плечі у Наталії жартома пхикає відомий у вузьких колах тіктокер Максим Скоморох. Наталя придумала для юнака вельми оригінальне "втішення".
"Ти плачеш тому, що мені заздриш, так? Я зірка, а ти не зірка... але ти не плач, нічого страшного, що ти не зірка". При цьому говорить Могилевська сильно зміненим за допомогою програм, смішним чоловічим голосом.

“останнім часом я багато часу приділяю тіктоку, і у мене вже майже 100 тисяч! Ти що, ще не підписаний? Терміново заходь в тікток, і підписуйся на мене!❤ ️ ",- підписала відео Могилевська.

І хоча відео явно не обтяжене глибоким змістом, воно продовжує набирати лайки і популярність. Всього за три години - вже більше п'ятнадцяти тисяч переглядів. І коментарі під ним з'являються найрізноманітніші. Когось смішить, а хтось справедливо вважає, що Могилевській нічого робити, ось і знімає різні дивацтва.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, 45-річна Могилевська омолодилася і перетворилася на Натусика: "Новорічний експеримент"

Як повідомляв " Знай.ua", 45-річна Могилевська заговорила про безпорадність: "Вміти самому себе".

Знай.ua писав, 45-річна Наталія Могилевська запалила в TikTok, немов підліток: "Все понеслося шиворот-навиворіт"