Офіційний магазин мерча української співачки Тіни Кароль представив новий товар. У продаж надійшла срібна підвіска" знайти своїх " за ціною 800 гривень.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці "Tina Karol Shop" в Instagram. Але привернула увагу шанувальників не Підвіска, а сама Тіна, яка навіть в закритому вбранні, і коли фотографується тільки на портрет, примудряється виглядати ну дуже спокусливо.

На фото Кароль загадково посміхається в камеру, млосно приклавши пальчик до губ. Вона дивиться прямо в душу широко розкритими блакитними очима, і хочеться покласти до її ніг весь світ.


"

Срібний підвіс "знайти своїх" Ціна: 800 грн Доступна Міжнародна доставка✨ замовити: @ukrzoloto.ua або на сайті: ukrzoloto.ua #тінакароль #знайтисвоїх", - йдеться в тексті повідомлення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, раніше у фінальному випуску шоу" Танці з зірками " Дан Балан заспівав дуетом з молодою артисткою INDI. Знаменитість повідомив, що скоро фанати почують його новий хіт.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана показали докази роману між зірками.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан розповів про те, де був на карантині і як пережив непростий час.