Епатажна Анастасія Покрищук заявила, що хоче ще більше схуднути, оскільки її "бісять ці боки".

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Цього разу Анастасія заявила, що хоче ще більше схуднути. Вона опублікувала відео, на якому продемонструвала свою фігуру.

Тіло моделі пружне і підтягнуте, а "накачаним" грудям тісно в маленькому чорному топі. До слова, недавно Покрищук зізналась, що за одні імпланти в груди заплатила 3300 євро.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Однак, Анастасія десь ще побачила зайві кілограми на собі.

"Все худну, тепер точно! Люблю бути напівдохлою, а ці боки мене дратують", - підписала відео Покрищук.

Фоловери відреагували на заяву Покрищук, розкритикувавши її маніакальне бажання до змін. Коментатори зазначили, що тіло у неї в чудовій формі, а якщо їй і потрібно щось змінити, то позбутися цих жахливих імплантів у вилиці. А заодне і до психолога піти, радять підписники Покрищук.

"Якщо тут і є щось реально зайве, то це твої у***щні вилиці!";
"У вас вибачте харя, ширша за дупу";
"Тобі потрібно бігом до психолога", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.ua писав, найбiльш перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду