Співачка Маша Фокіна активно веде свій аккаунт в Instagram, і з задоволенням позує для нових фотографій, якими радує своїх шанувальників. Адже крім красивого голосу, природа нагородила Фокіну чарівним личком і витонченою фігурою, а батьки — чудовим почуттям стилю. Все це Маша не ховає, а, навпаки, охоче показує публіці.

На новому знімку Фокіна виглядає просто чарівно. Тематика фото перегукується зі знаменитими кадрами з кінофільму" Основний інстинкт " з Шерон Стоун: порожня кімната, стілець, і розкута красуня, що сидить на ньому і готова "винести мозок", показавши, звідки ростуть нескінченні ноги.

На Маші-бежевий плащ, очевидно, надітий поверх голого тіла, гостроносі класичні туфлі, темні колготки. Локони акуратно укладені. Особа прикрашає досить яскравий макіяж, але такий мейк-ап цілком природно підкреслює красу загадкової Фокіной.

Подейкують, Маша опинилася в світі шоу-бізнесу не просто так. Її дідусь-ніхто інший як Вітольд Фокін-екс-перший заступник глави делегації в ТКГ, екс-прем'єр-міністр України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що співачка Маша Фокіна розповіла, що вона буде змінювати свій стиль і образ, а кліпи теж будуть зовсім іншими.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Маша Фокіна встала за захист свого дідуся і зробила заяву для фанатів.

Також " Знай.ua " писав, що бізнес-леді Маша Фокіна поділилася з фанатами і розповіла, що зараз відбувається в її житті.