Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників у соцмережі Instagram новими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 39-річна знаменитість і його колеги по гурту Mozgi Вадим Олексійович і Позитив (Олексій Завгородній) стали гостями "Русское радио Україна", на якому працює ведучим ексучасник "Холостячки" Андрій Рибак. Так, у прямому ефірі музиканти виконали наживо композицію "Letat" з нового альбому "Kyivstyle". Варто зазначити, що вийшло досить незвично і атмосферно.

"Letat вже полетіла в радіоефіри, ось як це було з боку, у нас то звук в "вухах" що треба!!!" - підписав ролик Потап.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ми, ніби, на стадіонному концерті побували🔥 🙌", "Круто💕💕💕", "Красунчики 👍🔥😍 Трек просто Супер🔥", "Кайф🔥", - коментують пост користувачі соцмережі.

Як відомо, прем'єра пісні на YouTube відбулася 10 грудня і за цей час встигла набрати близько 19 тисяч переглядів і більше 300 відміток "подобається".

Нагадавши, Потап пояснив дует з Бузовою і вибачився за Дорофєєву: "Я – ваш новий президент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап нарешті зізнався, чому Дорофєєва пішла з гурту: "У неї дивовижна здатність".

Також портал Знай.uа писав, що Потап відверто розповів про свої стосунки з ЛГБТ: "У мене висить прапор".