Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно аплодувати, сидячи в одному з кафе Києва і примірявши розкішний затишний светр яскраво-червоного кольору.

Красуня наочно продемонструвала, що не варто робити, задираючи руки вгору і голосно кричачи або навіть насвистуючи. Оплески повинні бути елегантними і все, що потрібно - це поставити долоні на рівні грудей, нахилити голову набік і акуратно поплескувати однією долонею об іншу, не створюючи занадто гучних звуків. Також Ольга запропонувала вибрати зручну сторону для нахилу голови, її улюблена - ліва.

"Як правильно та елегантно аплодувати? 👏🏻

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Руки вгору? Ні!

Долоні мають бути на рівні грудей.

Голівонька - ледь похилена вбік ( обирайте Ваш улюблений; мій - лівий)."

Варто відзначити, що раніше Ольга Фреймут показала, як правильно поводитися за столом, запросивши в гості красуню-сестру Юлію. Ольга видала, чи обов'язково бажати "смачного" тому, хто насолоджується трапезою. Виявляється, це зовсім не обов'язково в Україні, але, наприклад, у Франції та США вважається абсолютно доречним.

Фреймут зазначила, що людина, яка вже їсть, може і вдавитися, відповідаючи "спасибі". При цьому зірка нагадала, що дуже неввічливо відставляти тарілку в сторону і зізнаватися, що наїлися.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".