Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, з моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває: у дівчини насичений робочий графік, безліч захоплюючих проектів, зйомок і нові композиції. Так, артистка приміряла яскраво-червону довгу сукню, доповнивши елегантний образ ніжним нюдовим макіяжем, масивними сережками-кільцями і срібними браслетиками на правій руці. Аліна приготувала новорічне олів'є для шоу на телеканалі ICTV, інтригуючи шанувальників і обіцяючи розповісти про святкові традиції своєї родини. Варто відзначити, що олів'є - улюблений салат співачки.

"Готую разом з @ictvua для вас Новорічний олів'є і говоримо про традиції ❤️

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

у вас в родині є якісь незвичайні ритуали на нг?)))

може ви пишете на папірці бажання, підпалюєте листочок і кидаєте в келих з шампанським, щоб випити його?)

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣?)"

До слова, раніше Гросу зізнавалася, що Новий рік планує провести в теплому сімейному колі, можливо навіть гарненько відпочити в горах і навчитися кататися на лижах або сноуборді. Також співачка відзначала, що подарує рідним людям - мамі зірка вже вибрала сережки, а батькові - значний запас його улюблених парфумів.