Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і Instagram, часто радує багатомільйонну публіку яскравими фото і відео з творчого та особистого життя в соцмережі.

Так, нещодавно ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила в своїх Insta Stories репост важливої публікації, в якому попросила підписників приєднається до збору коштів на лікування маленькій дівчинці Маші. Відомо, що малячі, якій немає і року, повинні зробити укол Zolgensma від СМА 1 типу (спінальна м'язова атрофія). Такий укол обійдеться простій родині з Чернівців у 17 мільйонів гривень або 600 тисяч доларів.

"Я думаю ви всі знаєте цю історію!!! Підключайтеся! Інформація перевірена!"- написала Леся Нікітюк.

скріншот Insta Stories Лесі Нікітюк

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк опинилася вночі на балконі. Святковий знімок зроблений у Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям: "Еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: усі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.