Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото.

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись в райський Дубай, ОАЕ, перечікуючи холодні київські дні і насолоджуючись сонячною погодою в компанії молодої мами, яку теж звуть Вікторія. Так, артистка влаштувала розкішну фотосесію на тлі блакитної води, познайомивши численних шанувальників з новим пернатим другом - синьо-жовтим папугою ара.

Красуня позувала в бордовому блискучому міні-бікіні, засвітивши розкішну струнку фігуру, над якою наполегливо працює. Вікторія зізналася, що колір папуги на прізвисько Кеша відразу ж нагадав про український синьо-жовтий прапор і тому їй би дуже хотілося навчити пташку розмовляти українською мовою.

"Увага, перевірка на патріотичність! Що першим ви побачили на фото?

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

І якщо це папуга з забарвленням синьо-жовтого прапора України 🇺 🇦 – бінго – ви перемогли!🏆🥇😃😃😃

Якби в Дубай частіше прилітали наші земляки, цілком можливо, що мені вдалося б поспілкуватися з птахом на щирій та рідній. Займуся цим під час наступної поїздки!😉

А поки-гортайте карусель, щоб подивитися нашу з Кешею фотосесію на березі. 🌊🌊🌊"