Могилевська продовжує інтригувати шанувальників новорічним сюрпризом з новим кліпом.

Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників в Instagram кадрами зі свого життя та творчості.

Напередодні 45-річна виконавиця продемонструвала яскравий образ і анонсувала вихід її кліпу на нову запальну пісню. Могилевська заінтригувала фанатів яскравим образом, в якому переважали кольори ЛГБТ та виклала тизер на анонсований кліп.

А вже наступного дня співачка продовжила роздмухувати полум'я цікавості шанувальників, виклавши нове фото, на якому постала такою собі Снігуронькою в білому костюмі, леопардовій шубі та з палкою, чи то мікрофоном, який співачка також одягла в "леопард".

"Друзі, до прем'єри мого новорічного сюрпризу залишився всього 1 день! Сьогодні ввечері не пропустить останній тизер до нашого кліпу!", - підписала фото Могилевська.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шанувальники звикло обсипали співачку компліментами та пишуть, що з нетерпінням чекають на прем'єру.

Нагадаємо, Наталя Могилевська підкорила TikTok яскравими танцями в різнобарвній шубі

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.ua писав, Могилевська в "голому" вбранні зізналася, чого їй не вистачає