Популярний український актор, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін поділився простим рецептом соковитої та ніжної запеченої горбуші, яка прикрасить новорічний стіл.

На сторінці "Дизель шоу" у Facebook зазначається, що на новорічний стіл можна готувати страви не лише з м'ясом.

"Нам знадобляться:

горбуша - 2 кг
брокколі - 650 г
цибуля - 3 головки
лимон - 2 шт.
Для соусу:
сметана 15% жирності - 360 г
гірчиця - 1 ч. л.
кріп - 1 невеликий пучок
часник - 2 зубчики
приправа, сіль, перець

запечена горбуша, фото 1000.menu
запечена горбуша, фото 1000.menu

1. Варимо брокколі в підсоленій воді 2 хвилини.

Популярні новини зараз

Катерина Репяхова публічно поскандалила з колишньою Віктора Павлiка: "Звели сина в могилу"

Михайло Поплавський проміняв студенток на сарай з коровами: "тусив" усі вихідні

Солістка гурту KAZKA Заріцька сильно схудла на "Танцях з зірками": скоро наздожене Могилевську

Самотня Ірина Білик оголила плече і пообіцяла дещо особливе: чоловікам приготуватися

Показати ще

2. Зливаємо воду і додаємо оливкову олію.

3. Кільцями нарізаємо цибулю і лимон.

4. Робимо соус: в сметану додаємо 1 ч.л гірчиці, 2 зубчики часнику, улюблену приправу. Нарізаємо кріп і додаємо в сметану, добре перемішуємо.

6. Нарізаємо горбушу, солимо, перчимо і посипаємо розмарином. Даємо рибі відпочити 20 хвилин.

7. Деко накриваємо фольгою і змащуємо маслом. Розкладаємо цибулю, лимон і рибу.

8. Вичавлюємо сік лимона на рибу. Поливаємо соусом і викладаємо брокколі.

9. Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.

10. Знімаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 5-10 хвилин, щоб риба трохи підрум'янилася", - йдеться в публікації.