Українці вшанували пам'ять справжнього патріота, бойового офіцера і одного із засновників добровольчого руху в Нацгвардії-Сергія Кульчицького. У четвер, 17 грудня, військовослужбовцю могло б виповнитися 57 років.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

"Свій 57 день народження сьогодні міг би святкувати Герой України, генерал Сергій Кульчицький. Справжній патріот, бойовий офіцер, один з засновників добровольчого руху в Нацгвардії… Вже минуло більше шести років з моменту загибелі Сергія Кульчуцького, коли бойовики Гіркіна біля гори Карачун збили вертоліт із нашими воїнами на борту, серед яких був і Сергій Кульчицький, а він досі лишається прикладом для військовослужбовців. Офіцером, на якого рівняються та поважають… Герої не вмирають 💙💛", - йдеться в повідомленні.

Сергій Кульчицький, скріншот посту МВС

"Людина продовжує жити поки її пам'ятають! Ми пишаємося нашим героєм! Нехай спочиває з миром", "Слава Герою", "Золота людина була, царство небесне, земля пухом герою", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, звичайний слюсар став героєм України, відбиваючи атаки ворогів на Донбасі: "Вогонь загартованих не пече..."

Як повідомляв портал Знай.uа, травмованих на Донбасі воїнів ЗСУ ставлять на ноги після інвалідних колясок: "Не могли і кроку ступити".

Також портал Знай.uа писав, що піхотинець "Гасконець" залишив хорошу роботу і відправився в окопи до товаришів: "Хочеться швидше покінчити з ворогом".