Чиновниця з Міністерства культури знайшла біля дверей своє квартири могильний хрест зі своїм ім'ям і датою смерті, а також похоронний вінок з новорічним "привітанням".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російський канал 112.

Похоронна атрибутика — далеко не найкраще, що можна зустріти біля своїх дверей. Тим більше, якщо на могильному хресті ваше і м'я та призвіще, і навіть дата загибелі стоїть. Саме такий випадок стався з головою одного підрозділів російського Мінкульту Анжелікою Платоновою, яка проживає у Москві.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

01.01.2021 — саме перший день нового року стоїть на хресті. Напис на стрічці вінка більш доброзичливий: "Удачі в новому робочому році"

Скріншот відео
Скріншот відео

Жінка злякалася і одразу ж звернулася в поліцію. Сама чиновниця впевнена, що загрози пов'язані з її роботою. Тепер слідчі намагаються з'ясувати, чи хтось справді хотів її налякати погрозами (і наскільки серйозними вони були), або просто невдало пожартував.

Камера на під'їзді допомогла записати на відео двох чоловіків, які принесли вінок і хрест до дверей. Наразі їх розшукають правоохоронці.

Нагадаємо, У Хмельницькому кандидатка в мери поскаржилася на погрози: "Сподіваються, що злякаюся і здамся"

Як повідомляв раніше Знай.ua, розгромили пам'ятники і перекопали могили: в Запоріжжі на кладовищі "попрацювали" вандали, дикі кадри