Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Раніше він ділився з українцями відповіддю на питання про те, як же підібрати підгузник за розміром. Перший пункт полягає в орієнтації на вагу дитини, який вказаний на кожній упаковці. Далі визначена суть підгузника, який повинен вбирати, а не просто "налазити". І згодом потрібно перевіряти те, щоб пояс і оборочки щільно прилягали до спинки, животику і ніжок.

А зараз в публікації в соціальній мережі Instagram доктор Комаровський в черговий раз попросив читачів підписатися на журнал, а в прикріпленому знімку міститься суть і ідеологія одноразових підгузників. "Суть і ідеологія одноразових підгузників полягає в наступному: підгузник потрібен не дитині! Підгузник потрібен матері дитини!", - йдеться на картинці.

"Спасибі тим, хто створив підгузники. Я б не знаю, щоб я робила з трійнятами без підгузників, це мій порятунок", "Підгуз - запорука міцного сну сім'ї", "Звичайно матері дитини! Інакше потім їй же все це прати ,прибирати, відмивати дитину. Не дай бог ще розмаже по всьому будинку. Плюсом ще, коли спить дитина в памперсі не прокидається відразу після того, як сходить по маленькому, а значить поки малюк спить мама встигне тисячу справ переробити", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, як підібрати підгузники для малюка: "На виріст не варто"

Як повідомляв "Знай.ua", "Дитина не влаштовує істерику перед шафою": доктор Комаровський порадив, як відучити малюка від примх

Знай.ua писав, доктор Євген Комаровський про локдаун в Україні: "Це треба шось робити"