Уляна Супрун вирішила стати ще й казкарем, однак їй це не надто вдалося.

Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун продовжує активно розвиватися у сфері медичного блогінгу. Цього разу лікарка на своїй сторінці у Facebook вирішила заспокоїти дітей, які переживають, чи часом Святий Миколай не захворів на коронавірус і не пішов на самоізоляцію. Щоб переконати малят в тому, що вони таки отримають подарунки, Супрун розповіла їм казочку, яку сама склала.

Намагання, може й не погане, але те, що вийшло в результаті, заставить дорослих добряче посміятись, а дітей заплутає і вони так нічого й не зрозуміють - прийде до них Миколай, чи може Санта, а чи ВООЗ прилетить на санях.

Колишня очільниця МОЗ у своїй казочці змалювала Святого Миколая таким, що не може дати собі ради без Санта Клауса і просить у нього допомоги. А сам Санта змушений звертатись за допомогою до ВООЗ, адже він має імунітет від коронавірусу, але може його передавати дітям.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До речі, у казочці Супрун Святий Миколай раніше звертався за допомогою до Діда Мороза в Росію, але зараз цього не може робити через війну.

Таку казочку краще дітям на ніч не розповідати, а щоб підняти настрій нашим читачам і трохи їх повеселити, публікуємо казку Супрун без змін:

Нагадаємо, Уляна Супрун виступила проти гірчичників

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун пояснила українцям, як дожити до весни

Також Знай.ua писав, Супрун закликала українців зробити "декомунізацію аптечки”