У минулі вихідні була вбита Мілейдіс Алдана Херасо в результаті розстрілу з боку двох чоловіків на мотоциклі.

Вони зробили шість пострілів, коли вона перебувала на вулиці. Наразі триває розслідування. Відомо лише, що вбивство сталося в місті Коросаль на півночі Колумбії, на території департаменту Сукре. Про це повідомляє видання DailyMail.

Сімейство молодої жінки спробувало її врятувати після нападу. Вони відвезли її в найближчу лікарню, проте у неї вже не було ознак життя. Передбачається, що скоєно напад було після її публікації в соціальних мережах. У червні 2020 року дівчина виклала фотографії, на яких вона постала з обезголовленою совою.

Мілейдіс Алдана Херасо посміхається на знімках з розчленованим трупом сови виду Tyto alba (звичайна сипуха). Відзначається також, що за тиждень до самого нападу дівчина повідомила в соціальних мережах, що вона отримує погрози від людей, які бажали її смерті. Ще півроку тому 21-річна Майлідіс Алдана Херасо була названа "Вбивцею сов "(La Gata Verdolaga).

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Після публікації жорстокого відео і фото, поліція допитувала її з приводу вбивства сови. Вона перебувала під слідством за фактом жорстокого поводження з тваринами, за словами місцевого прокурора.

Нагадаємо, у Запоріжжі шкуродер виколупав очі лабрадору, місто в жаху: "Знайти за всяку ціну"

Як повідомляв "Знай.ua", у Тернополі помічниця ветеринара взяла гроші за кота і викинула нещасного на вулицю: "Безсовісна!"

Знай.ua писав, у Запоріжжі розшукують шкуродера, який викинув таксу з вікна: благала про пощаду на весь район