Одним з найбільш шанованих святих в Православ'ї виступає Микола Чудотворець, молитви до якого мають особливу силу.

Він відомий також, як Микола Мирлікійський, Святитель Миколай або Микола Угодник. Святий є покровителем тих, хто знаходиться в дорозі, і дітей.

Звернення до нього прийняті у випадках душевних мук і тілесних болях, при проблемах на службі, для благополуччя і здоров'я дітей, при незаконному покаранні і засудженні, і перед далекою поїздкою.

Існує молитва Святителю Миколаю, яка допоможе впоратися з проблемами на роботі і з її пошуком. Її корисно читати при плануванні власної справи. Вона дозволяє налагодити відносини з керівництвом і колегами, і допомагає в просуванні по службі. Читати молитву можна і вдома перед іконою з ликом Миколая, і в храмі.

Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник. Очисти мою душу від приставучої заздрості і злоби поганих людей. Коли робота не сперечається по окаянному умислу, ворогів не карай, а допоможи їм впорається зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь і прошу чудодійної допомоги в роботі праведної. Пошли мені роботу по совісті, а зарплату по праці. Хай буде так. Амінь

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також існує молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в грошах, але лише в тому випадку, якщо кошти потрібні вам на добру справу. Звертатися з проханням до Святого слід щодня, щоб згодом бути нагородженим за терпіння. Читання рекомендовано перед роботою, вранці. Молитва додасть впевненості в собі, яка і дозволить домогтися успіху.

О добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христовому Миколаю! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: віждь нас немічних, звідусіль уловлюваних, всякого блага позбавлених і розумом від малодушності затьмарених. Потщися, угоднику Божий, не залиш нас в гріховному полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших. Моли про нас недостойних Содетеля нашого і Владику, йому ж ти з безтілесними лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по своїй благості віддасть нам.

На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимося, твоє заступництво на допомогу закликаємо і до Пресвятого образу твоєму припадающе допомоги просимо: визволи нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих Твоїх молитов не обимет нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховної і в тіні пристрастей наших.

Молі, святителю Христовому Миколаю, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і залишення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Молитва Святому Миколаю про зцілення є дуже сильною, тому, читаючи її від душі, вона допоможе налаштувати хворого на повне одужання, крім полегшення його стану. Перед іконою при прочитанні молитви слід запалити свічку.

Усякої Утамуй хвороби, великий наш заступниче Миколу, розчиняючи благодатна лікування, тішить душі наша, серця ж звеселяюча всіх старанно до допомоги твоєї притекающих, Богу ж кричущих: Алилуя.

Ветія суемудренния нечестивих бачимо тобою осоромленния, богомудре отче Миколу: Аріа бо хульника, що розділяє Божество, і Савелліа, смешающа Святу Трійцю, препрел, нас же у Православ'ї зміцнив єси. Сього заради волаємо ти сице: Радуйся, щиті, захищай благочестя; радуйся, мечу, посікай злочестие.

Радуйся, вчителю божественних велінь; радуйся, губителю богопротивних навчань.

Радуйся, лествіце, Богом затверджена, еюже сходимо до неба; радуйся, Покрові, Богом зданий, імже покриваються мнозі.

Радуйся, немудрих примудривий твоїми словесами; радуйся, ледачих подвиг твоїми звичаї.

Радуйся, світлішаєте заповідей Божих невгасима; радуйся, промені виправдань Господніх пресвітла.

Радуйся, яко вченням твоїм журяться єретичні глави; радуйся, яко тобою вірні сподобляются слави.

Радуйся, Миколаю, великий Чудотворче.

Нагадаємо, потужна молитва Пресвятій Богородиці подарує здоров'я і захист - читай з вірою 4 грудня. Всі ми хочемо захистити себе і своїх рідних від усього поганого і злого. Саме з таким проханнями можна звертатися в молитвах до святих, щоб вони подарували захист від поганого.

Як повідомляв "Знай.ua", потужна молитва Святої Матрони про гроші і роботу допоможе вийти з матеріальних труднощів. Молитву Святої Матрони про гроші можна вимовляти як в церкві, так і вдома, перед іконами

Знай.ua писав, сильні молитви матері за сина: для життя в достатку, міцного здоров'я і допомоги дитині. Їх слід вимовляти з особливою щирістю і бажанням допомогти своїй дитині.