Ведучий шоу "Холостячка" Григорій Решетник привітав Ксенію Мішину та її обранця Олександра Еллерта з тим, що вони знайшли одне одного.

Українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина стала головною героїнею реаліті шоу під назвою "Холостячка". Запеклі фанати шоу не відриваючись від екранів два місяці спостерігали, як 31-річна Мішина будувала стосунки з чоловіками, що завойовували її симпатію протягом цього часу.

У п'ятницю, 18 грудня, нарешті відбувся фінал, в якому Ксенія обирала переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Обоє претендентів на серце акторки зізналися їй в коханні. Під час останньої церемонії "Холостячка" в білосніжному вбранні "нареченої" прийняла пропозицію від Еллерта.

Незмінний ведучий шоу Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram фотографію, на якій позує з Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Решетник привітав Ксенію і Олександра з тим, що вони знайшли одне одного.

"Ксюша та Саша! Бажаю вам шаленого кохання! Будьте щасливі та цінуйте одне одного! Радію, люблю та обіймаю вас", - підписав фото Решетник.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що фіналіст затягнув "Холостячку" в джакузі