У Харкові в популярній українській мережі супермаркетів "Велмарт" чоловік придбала йогурт "Машенька", який за терміном придатності був абсолютно нормальний. Продукт повинен був зіпсуватися тільки 21 грудня, виходячи з маркування.

Про це повідомляє спеціалізований Telegram-канал під назвою "Народний Ревізор", в якому щодня публікуються подібні промахи з боку вітчизняних супермаркетів, магазинів і т. д.

У публікації виділено висновок, в якому говориться не купувати йогурти за кілька днів до закінчення терміну придатності. Чоловік же у відеозаписі розповідає: "Така "Машенька" у нас, куплена у Велмарті. Дата виготовлення - 13.11.2020, термін придатності до 21.12.2020. І "Машенька" у нас зацвіла, не дожила вона три дні до терміну придатності. Чи то Велмарт, чи то виробник".

Це вже не перший випадок, що стосується цієї мережі супермаркетів. Адже якось раніше користувачі публікували знайдену в "Велмарті" червону рибу з цвіллю, яка перебувала у вакуумній упаковці. Однак пропала вона, за припущенням покупця, через відсутність дати виготовлення.

Нагадаємо, популярний супермаркет торгує тухлятиною з плавниками, фото запліснявілого "делікатесу"

Як повідомляв "Знай.ua", Київський супермаркет впарює рибу, яка давно "склеїла ласти": відео не для гидливих. Практично вся риба в акваріумі плавала "пузом вгору" або ж лежали на боці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, обман у Київському суперамаркеті показали одним чеком, соромно брехати: "Знижки, говорите?"