Українські скаутські організації передали главі держави Володимиру Зеленському і першій леді Олені Зеленській лампадку з Вифлеємським вогнем.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби глави держави.

Передача Володимиру Зеленському Благодатного вогню, фото: прес-служба ОПУ  
Передача Володимиру Зеленському Благодатного вогню, фото: прес-служба ОПУ  

Учасники Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України привітали президентське подружжя та подякували за можливість зустрітися.

Скаути прочитали вітальний вірш, а потім діти - по одному представнику від кожної організації - разом передали лампадку з Вифлеємським вогнем главі держави і першій леді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський привітав усіх скаутів і їх сім'ї з прийдешніми святами і побажав миру, а дружина Глави держави також привітала скаутів з днем Святого Миколая, Різдвом і Новим роком. Володимир і Олена Зеленські поспілкувалися і сфотографувалися з учасниками зустрічі, також скаутам вручили пам'ятні подарунки.

Передача Володимиру Зеленському Благодатного вогню, фото: прес-служба ОПУ  
Передача Володимиру Зеленському Благодатного вогню, фото: прес-служба ОПУ  

Варто також нагадати нашим читачам, що перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла про те, що 2020 рік пройшов під знаком приєднання України до "партнерства Біарріц". Відповідна публікація з'явилася в соціальній мережі Instagram.

"Я задоволена, що цього року Україна стала повноправною учасницею Партнерства і на законодавчому рівні прийняла план заходів щодо реалізації конкретних дій. Настав час зосередитися на його виконанні. Щоб Партнерство в жодному разі не існувало просто на папері, а дійсно жило і розвивалося в реальних проєктах", — написала вона в публікації.

Раніше повідомляли, три юні закарпатки отримали нагороду з рук Зеленського: "Найкращі!".

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська зазначила головне досягнення України цього року: "Стала повноправною".

Знай.uа писав, Зеленський назвав головну надію України: "Розумні, талановиті, сміливі".